Huidverzorging

Beaux Aesthetics heeft niet voor niets de titel ‘Hightech Beauty Institute’ gekregen. Niet alleen de apparatuur en de behandelingen zijn innovatief en medisch bewezen, de producten ook. Zo wordt er uitsluitend gewerkt met producten die: geen mineralen olien of dierlijke ingredienten bevatten, vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen en medisch getest en bewezen zijn.

Institut Esthederm

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van uitstekende kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen.

Institut Esthederm

Producten van Institut Esthederm

  • Respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren.
  • Beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering.
  • Verzoenen uw verwachtingen met de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor "tijd".
  • Zijn de enige producten ter wereld waarin geen gebruik van gedemineraliseerd water wordt gemaakt maar van een gepatenteerd celwater. Dit celwater, ofwel Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid en geeft de huidcellen energie waardoor de levensduur van de cellen wordt verlengd. Eau Cellulaire is verwerkt in alle producten.

Dr. Schrammek

De producten van Dr. Schrammek zijn op natuurlijke basis en zorgen voor een goede verzorging van de huid. Daarbij zijn er verschillende productlijnen afgestemd op het huidtype. De producten zijn een essentiële aanvullen wanneer u een Green Peel behandeling ondergaat.